Målare i Täby

Det är underbart med djur och jag har en hund som råkade ut för en grej. Han fick en burk målarfärg över sig när jag hade en målare här hemma som målade fasaden här hemma i villan i Täby men det löste sig bra eftersom jag med en gång tog in hunden i duschen som är i källaren och så tvättade ur färgen. Resten av färgen som är på gräsmattan försvinner väl när gräset klipps eller efter regnet, men det har inte regnat än så det ser lite lustigt ut. Nu ska jag berätta med om varför jag tog kontakt med denne målare. 

Huset har jag bott i sedan ett par år tillbaka och när jag köpte det var det en grön, nästan mintgrön färg och det tyckte jag var en riktigt ful färg så redan från dag 1 när jag bodde här har jag tänkt att jag skulle måla om huset i en mer vanlig färg, så jag bestämde att vitt blir bra. Men sen vet ni hur det är, man har alltid mycket att stå i och även om min plan var att måla huset själv så blev det aldrig av för jag har inte haft tiden även om jag är en tidsoptimist. Därför bestämde jag att ta och höra av mig till denne målare i Täby för att en gång för alla få jobbet gjort och det har nu blivit klart och jag känner mig så nöjd. Även om detta med hunden hände. Om det är någon av er som behöver få hjälp med att måla om så tycker jag att ni gott kan höra av er till denne målare ni också och med dessa ord ska jag inte säga så värst mycket mer utan nu önskar jag er alla en fin dag!