Har du något markarbete du behöver hjälp med?

Jag är bonde i Kungsbacka och har många djur, så här på bloggen handlar det oftast om djur och natur och på ett sätt ska det göra det idag också men på ett litet annorlunda sätt. Det ska handla om ett företag som hjälpt mig med ett markarbete. Jag använde mig av detta företag för att förbereda jorden före planteringen. Det är så mycket jag har att göra så det är knappt jag har tid att skriva i bloggen och att då ha tid att göra iordning marken finns bara inte på världskartan. Har någon av er vänt er till något professionellt företag som hjälper till med markarbeten i allmänhet eller något markarbete i Kungsbacka i synnerhet? Skriv då och berätta om detta gärna nere i kommentarsfältet. 

Det här företaget är det bästa markarbete i Kungsbacka-företaget som finns, vilket jag vet eftersom de hjälpte mig mååånga gånger. Personalen är proffs, men hjälper också människor som jag som behöver hjälp här och där när ett jordarbete behövs. Det är i alla fall härligt att jag arbetar med det jag gör för det är en livsstil och jag hade aldrig klarat av ett kontorsjobb inne i stan. Det är härligt att bo på landet med alla djur och så bra att det finns företag att vända sig till när tiden inte räcker till.

De har hjälpt mig många gånger med olika markarbeten genom åren. Några av de markarbeten som de gjort åt mig är jordschaktning, jordplanering och jordfyllning. Markarbetena ägde rum på olika platser runt min gård. Har någon av er någon gång vänt er till ett jordbyggnadsföretag som detta? Skriv då gärna om din erfarenhet i kommentarsfältet nedan eftersom jag tar alla åsikter i beaktande innan jag rekommenderar någon!

Tack för att du läste mitt blogginlägg – dela det gärna!